Kuru Saçlarınıza Phyto 7 ve Phyto 9 ile Acil bakım

Kuru saçlarınıza harika bir nemlendirme sistemi eğer saçlarınız kupkuru ve mat ise bu seriyi mutlaka denemelisiniz....
Bitkilerle saç bakımı konusunda uzman Fransız PHYTOSOLBA Laboratuvarları tarafından üretilen PHYTO 7 ve PHYTO 9, saçların bakımı için bitkilerin gücünü kullanıyor.

PHYTO’nun 1968’den beri popülerliğini koruyan, 7 ayrı nemlendirici ve canlandırıcı bitki özü içeren efsanevi günlük krem PHYTO 7, saça parlaklık kazandırıyor. Pürüzsüz ve yağ içermeyen formüle sahip olan ürün, saçı ağırlaştırmadan optimum nem seviyesini koruma altına alıyor. Ayrıca saça esnek, yumuşak ve parlak bir görünüm kazandırıyor. Hafif nemli veya kuru saça uygulanan ürünü durulamak gerekmiyor.


Çok kuru saçlar için özel olarak geliştirilen PHYTO 9, nemlendirici ve besleyici özelliklere sahip 9 ayrı bitki ekstresinin birleşiminden oluşuyor. Çok kuru saçlar ve saç uçlarına etkili bakım sunan ürün, gerçek bir günlük bakım kremi olmakla birlikte saçları içten dışa besleyerek anında parlak, esnek ve yumuşak bir kazandırıyor. Makadamya yağı ile zenginleştirilmiş formülü ile saça bakım yaparken soya fasulyesi, aynısafa, dulavratotu ve ebegümeci özleriyle saç tellerindeki keratin için optimum nem seviyesini ayarlıyor. Phyto 9, özel formülüyle çok kuru saçlara ihtiyacı olan nemi, beslenmeyi ve onarımı sağlarken saça muhteşem bir parlaklık ve canlılık kazandırıyor.

PHYTO 7 KURU SAÇLAR İÇİN BİTKİ ÖZLÜ GÜNLÜK BESLEYİCİ KREM, 55 TL
PHYTO 9 ÇOK KURU SAÇLAR İÇİN BİTKİ ÖZLÜ GÜNLÜK BESLEYİCİ, 55 TL

Bol keyifli bir gün olsun sevgiyle...

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.