Beauty Blender ile Makyajınızda Hollywood Dokunuşu

Hollywood’un ünlü makyözü Rea Anna Silva tarafından icat edilmiş ve Türkiye’de ilk defa Douglas Mağazaları’nda satışa sunulan Beauty Blender, makyajına profesyonel bir dokunuş isteyenleri bekliyor.
Kusursuz bir yüzün, birbirine mükemmelce uyum sağlamış makyaj ürünleri sayesinde elde edileceğini düşünen Anna Silva,  Beauty Blender ile makyaj ürünlerini gereksiz yere kullanılmaktan kurtarıyor. Ürünle beraber yüze uygulanan makyaj ise pürüzsüz bir görünüme kavuşuyor.



Patentli bir ürün olan Beauty Blender, makyaj ürünlerinin bütün yüzde kolaylıkla uygulanmasına ve bütünleşmesine yardımcı olarak kusursuz bir görüntü sağlıyor. Yüz hatlarına uyum sağlayan süet yapısı ise cilde yumuşak bir his vererek, makyajı kalıcı hale getiriyor. Lateks (kauçuk hammaddesi) ve koku içermeyen Beauty Blender ciltte alerjiye yol açmıyor.



Fondöten, kapatıcı, allık, BB krem, pudra, far, krem ve diğer cilt bakım ürünleri gibi makyaj ürünlerinin yüzle kusursuzca bütünleşmesini sağlayan Beauty Blender yumurta şekli sayesinde ürünlerin tüm yüz hatlarına kısa bir sürede uygulanmasına yardımcı oluyor. Hafifçe ıslatılarak kullanılan Beauty Blender, sıvı temizleyicisi sayesinde kolaylıkla temizlenebiliyor.

Dünyaca ünlü markaların tüm cilt tiplerine uygun makyaj ve cilt bakım ürünlerini, Douglas Mağazaları’nda uzmanlar eşliğinde seçebilirsiniz.

Douglas Parfümeri Hakkında;
1821 yılında Hamburg’da bir parfümeri ve sabun fabrikası olarak kurulmuş olan ve geçtiğimiz 30 sene içerisinde Avrupa kozmetik pazarında lider konumunda olan Douglas Parfümeri, Avrupa’da 1200’ü aşkın mağazası ile 19 ülkede faaliyet göstermektedir.
2006 yılında Türkiye kozmetik pazarına giren ve 12 mağaza ile faaliyet gösteren Douglas Parfümeri ile kadınlar güçlü markaların güzellik ve bakım ürünlerini Douglas mağazalarında keşfediyor, deneyimliyor ve kendisine özel uzman danışmanlık hizmetlerinden faydalanıyor.

Douglas Parfümeri Mağazaları
Adana; Ziya Paşa Bulvarı / 
Ankara; Cepa AVM / 
Antalya; Terracity AVM
Bursa; Korupark AVM / 
Eskişehir; Espark AVM
İstanbul;
 Capacity AVM - Kanyon AVM – Marmara Park AVM - Nişantaşı City’s AVM
  İzmir; 
Alsancak - Forum Bornova AVM /  Trabzon; Forum AVM

yakından tanımak için tıktık...


www.twitter.com/DouglasTurkiye                                                   

2 yorum:

Kızsal Şeyler dedi ki...

Keşke Mersin'de de olsa :( Günaydın bu arada :)

Zencefil Tasarım Evi dedi ki...

Bu ürünü çok merak ettim.. öpüyorum canım

Blogger tarafından desteklenmektedir.