Ayak ve Topuk Bakım Kremi HARMOLANCE ''Bu bir Şans''

Sevgili Biricitin etkinliğinde tanıştım bu harika kremle, özellikle sertleşmiş topuklarda ki etkisini gördükten sonra başka bir ayak kremi kullanamayacaksınız. Harmony & Balance karışımından doğmuş Harmolance yaşamla dans, bu bir şans:)
Harmolance;  her biri birer mücevher olan kadınların bu yeni yaşam döngülerindeki denge ve uyumu, harmoni ve balansı simgeler.



Düzenli kullanım ile kısa sürede yumuşacık, çatlaksız ayak ve topuklara kavuşun...
Harmolance Ayak ve Topuk Bakım Kreminin özgün formülü ayak ve topuk çatlaklarının düzenli bir uygulama ile çok hızlı bir şekilde giderilmesine yardımcı olur. Ayaklara hak ettiği nemi, bakımı sağlar. Salisilik Asit Badem, Zeytin ve Avokado yağları ve Provitamin B5 içermektedir, vitamince zengindir. Bu sayede yüksek nemlendirme ve bakım gücüne sahiptir; Hızlı emilir; etkin ayak bakımı, topuk bakımı sağlar. 



Özellikle menopozda ki kadınların şikayetlerinden olan topuk çatlama sorununu kökünden çözmeye aday bir krem. Harmolance kadınlar için çok çeşitli ürünler tasarlamış. Bunların içinde menopoz döneminde gece uykularını rahatlatmak adına tekstil ürünleri de mevcut:)
Özel bitki ekstreleri içermektedir. Ve nasır sorunu olanların nasırlarını da iyileştirdiği söylenmektedir. Eşimin ayağını kenarında sertleşmiş bir tabaka vardı, sürekli akşamları yatmadan kullandık o sert tabaka zamanla yumuşadı reçellerim:)

Mucizevi kremle tanışmak ve diğer ürünlerine bakmak için tıktık..

Yumuşacık ayaklarınızın olduğu güzel bir gün dileğimle sevgiler...

2 yorum:

buraliolmayan dedi ki...

Çok da bereketli bir ürün, ayağı vıcık vıcık yağ yapmadan çok güzel nemlendiriyor :)

hayatreceli dedi ki...

kesinlikle canım bende çok severek kullanıyorum:)

Blogger tarafından desteklenmektedir.