CND Vinylux Kalıcı Haftalık Oje

Günaydın güzel bir İstanbul sabahından daha merhaba:) Harika bir oje anlatacağım sizlere ne çıkıyor, ne yıpranıyor, ne uçları deforme oluyor yani anlayacağınız sürdünüz mü siz istediğiniz sürece tırnağınızda öyle kolay kolay çıkar beni demiyor:) 



Bu güzel ojeleri arkadaşım Hayatı Makyajlanın etkinliğinde Zeren professional dan hediye aldık ve o gün bugündür bayılarak kullanıyorum:)

Her kadının derdidir koyu renk oje sürdüğü vakit uçlarının hafifi çıkması ve tamir etmek zorunda kalmak. O yüzden Zeren Professional harika bir ürün öneriyor bizlere CND Vinylux ojeler. Renk çeşitliliği geniş, sürülmesi kolay, kalıcılığı yaratan son kat Weekly Top Coat kuruma inanılmaz çok çabuk kuruyor acele işiniz varsa zamandan tasarruf müthiş:))

Şirket;
CND (Creative Nail Design) kuruluşundan bu yana, profesyonel el ve ayak guzellik endustrisinin ilerlemesine vesile olmuş Öncü bir kuruluştur. 1978 yılında Dr. Stuart Nordstrom tarafından kurulmuş olan CND, el ve ayak bakımında AR-GE ve laboratuvar dönemini başlatarak dünyanın en büyük tırnak icatlarına imza atmıştır.
Tırnak uzmanlarına başarılı bir kariyer için, hem kılavuz, hem de yenilikçi ürünler ve programlar geliştirilmesi ile tanınan öncü vizyoner Dr. Stuart Nordstrom, devrim niteliğindeki “Renkli Protez Tırnak” uygulamasını dünyada ilk icat etmiş kişidir.
El ve ayak güzelliği kategorisinde mükemmelliğini yaklaşık otuz dört yıldır sürdüren CND, gelişmek icin durmadan yaptığı AR-GE calışmaları, teknoloji ve yeniliğe olan bağlılığı mükemmelliğinin en büyük kanıtı olmuştur. CND; ürünleri ve ödüllü eğitim programlarıyla günlük salon uygulamalarına başarılı bir ürün sisteminin uygulanması için gerekli becerileri sağlamak için tasarlanmış, bu nedenle de Amerika’nın en büyük kişisel bakım markası olmuştur. CND ürünleri; Dünya’da 89 ülkede ve 30.000’den fazla salonda kullanılmaktadır.
Ürünlere yakından bakmak ve incelemek için tıktık..
Online satış için;
Yepyeni ürünlerde tekrar buluşmak dileğiyle sevgiler
Reçelim...

5 yorum:

Necla Şölen dedi ki...

Merhaba iadeyi ziyarete geldim, bu ojeleri merak ettim. Ojelerimin uç kısımları çabuk çıkıyor bu ojeyi denemek lazım.
Sevgilerle...

hayatreceli dedi ki...

@necla cım kesinlikle denemelisin harika kalıcı müptelası olursun:))sevgiler...

Unknown dedi ki...

En sevmediğim görüntü tırnakta ojenin uçlarının soyulması bu ojeler buna çare olur sanırım canım renkleri de çok güzelmiş bayıldım :)

audrey dedi ki...

hala deneyeceğim ben bunu :-(( ojeyi 2 günden fazla kullanmadığı içi çok cazip geliyor bana tabi

hayatreceli dedi ki...

@makyajtavsiyem mutlaka denemelisin memnunn kalacaksın:)
@audreyciğim hemen dene harika bir oje deforme olmaması avantaj:))

Blogger tarafından desteklenmektedir.